Луд скандал  се разрази в ефира на bTV за и

...
Луд скандал  се разрази в ефира на bTV за и
Коментари Харесай

Луд скандал избухна в ефира на bTV за и против войната в Украйна

Луд скандал  се развихри в ефира на bTV " за " и " срещу " войната в Украйна. Александър Симов и Манол Пейков се скараха по този въпрос. 

България заради доста аргументи не може да си геополитически ястреб

Това съобщи Александър Симов от Българска социалистическа партия по предаването " Лице в лице " по bTV във връзка позицията на страната по отношение на войната в Украйна.  Той влезе в изострен спор с Манол Пейков, който беше народен представител от " Демократична България ". 

 

„ В Украйна се води борба сред положителното и злото. Сесията на Организация на обединените нации гласоподава с голямо болшинство, че анексирането е нелегално и Русия неотложно би трябвало да си изтегли войските от украинска територия. Това сафундаментални въпроси. Въпросът е основен и за нас. България би трябвало да заеме мястото си измежду цивилизованите страни. Затова би трябвало да дадем оръжие на Украйна “, акцентира Пейков.

 

Той му напомни, че когато преди време Украйна става самостоятелна страна, тя се отхвърли от нуклеарното си оръжие, а Русия дава обещание да не я атакува. " Сега Русия я атакува вероломно. Не можеш да преговаряш с терорист, няма по какъв начин да се биеш с голи ръце против гаубиците. Само по този начин се приказва с такива хора – от позицията на силата “, уточни Манол Пейков.

 

" Смятам, че множеството български жители бяха на висотата на дълга си ", сподели той на въпрос дали българите са оказали задоволително помощ на пристигналите украинци в България. " Ако толкоз пристрастеност влагахме в борбата с бедността в България, ние щяхме да сме Швейцария ", съобщи още Александър Симов. 

 

Най значимият въпрос пред България, сподели с подигравка Симов във връзка концепцията президентът Зеленски да направи видеообръщение на първото съвещание на Народното събрание. " Това е патология на мозъка. Не борим корупцията, борим Митрофанова ", прочувствено съобщи Симов за концепцията съветският дипломат да не участва на първото съвещание на 48-ия парламент.

 

Цивилизаваният свят трябва  да накара двете страни да седнат на масата на договарянията - по този метод Симов изрази позиция във връзка войната в Украйна. Ние предлагаме мир, сподели Симов. 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР